Triumph Centre

Triumph Centre is in zo’n 40 jaar opgebouwd door Nico en Heleen Baas en is uitgegroeid tot de grootste Triumph onderdelen leverancier in de Benelux. Nico Baas Triumph Centre verzorgt het onderhoud en restauraties van klassieke Engelse auto’s, met name de merken Triumph en MG. Daarnaast is er ook een webshop opgebouwd in Triumph en MG onderdelen, bestaande uit ruim 5000 producten. Het bedrijf heeft zich een uitstekende naam in de markt verworven door haar goede service, prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid. Zo’n 20.000 klanten van heinde en ver weten het Nico Baas Triumph Centre te vinden. De koffie staat altijd klaar.

Nico en Heleen Baas hebben besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen aan een volgende eigenaar. Mark en Kirsten Bradley, een van de vele zeer tevreden klanten, is een groot oldtimer liefhebber en verzamelt al meer dan 30 jaar oldtimers van verschillende merken. Mark heeft afscheid genomen van het corporate bedrijfsleven en heeft daar diverse topfuncties bekleed. Hij wil graag zijn hobby nog meer vormgeven en het bedrijf in oldtimers overnemen en voortzetten.

De overdracht vindt plaats op 1 februari 2024 en de naam Nico Baas Triumph Centre zal in stand blijven dankzij haar goede reputatie en naamsbekendheid. De officiële en feestelijke opening zal plaatsvinden op zaterdag 6 april van 10.30 tot 15.00 uur. Mark Bradley en zijn vrouw Kirsten verwelkomen alle klanten en geïnteresseerden graag op de Bollenmarkt 5 in Zwaagdijk-Oost.