TR Club Holland

TR Club Holland.
De TR Club Holland is een vereniging voor en van liefhebbers van Triumph TR Sportwagens. Met bijna 1400 leden, momenteel een van de grotere klassieke automobielenclubs in Nederland.

Wat is er mooier om gezellig samen met gelijkgestemden (puzzel)ritten en rally’s te rijden of elkaar te voorzien van technische informatie en het uitwisselen van ervaringen. De TR Club Holland is via een oproep in het autoblad ‘Autovisie’ in 1973 door een viertal enthousiaste TR-bezitters opgericht.

Doelstelling van de club is om alle TR-eigenaren te verenigen en tevens het in goede staat brengen en houden van de TR sportwagens te bevorderen. Het lidmaatschap staat open eigenaren van alle Triumph TR typen en varianten op een TR basis. De TRCH is er voor iedere liefhebber en zoals u zult zien bent u nooit te oud of te jong om met plezier een TR te bezitten en te rijden.

Om de contacten tussen de leden over heel Nederland mogelijk te maken heeft de club een Regio indeling gemaakt. Elke Regio organiseert eigen evenementen en ritten en houdt eens in de maand op een vaste plek een praatavond. Op landelijk niveau wordt eens per jaar een Meet & Greet bijeenkomst georganiseerd die drie dagen duurt. Vanuit de Regio’s wordt dan vaak in ‘optocht ’ naar de Meet & Greet gereden. De TR Club Holland heeft ook een clubartikelen voorziening die een uitgebreide keus aan TR-artikelen biedt. Daarnaast heeft de club een heel fraai clubblad de ‘TRtraffic‘ dat vijf keer per jaar naar de leden thuis gestuurd wordt. In het blad staan veel foto’s, reis- en meetingverslagen, regionieuws, technische artikelen en club informatie.

Alleen al de TRtraffic is een goede reden om lid te worden. Het lidmaatschap bedraagt € 60,- per jaar, een eenmalige inschrijving van € 15,- is van toepassing. Kijk voor meer info op www.trclub.nl