Triumph Spitfire Club

Triumph Spitfire Club.

De wind door je haren. De zon in je gezicht. Bochtige wegen, een gezonde licht ronkende motor in het vooronder...uw dagelijkse portie vitamine C(abrio) van uw Triumph Spitfire of portie vitamine Z(es) van uw GT6. Geniet van de vrijheid en het plezier van een echte sportwagen uit het tijdperk waarin autorijden een belevenis was. De Spitfire is een sportwagen uit de rijke Engelse automobielhistorie. Licht, wendbaar, voldoende vermogen, stug geveerd en een laag, slank ontwerp. Sierlijke lijnen, houten dasboard en typische Engelse details. De soft top snel omlaag en genieten van deze echte Engelse cabriolet.

De Triumph Spitfire Club, kortweg T.S.C., heet u welkom. Als echte merk-club heeft de T.S.C. als doel het in stand houden en op de weg houden van de Spitfire en GT6. Daarnaast worden vele activiteiten georganiseerd om dit mogelijk te maken. De T.S.C. bestaat uit een gevarieerde en enthousiaste club mensen, van jong tot oud, maar allen met een gemeenschappelijke passie: Vitamine C of Z opdoen!. De TSC heeft zijn eigen clubblad "The Spitfire" welke 2-maandelijks verschijnt en dient als cluborgaan. Iedere editie van The Spitfire staat vol technische informatie, leuke verhalen, wetenswaardigheden en natuurlijk de agenda van activiteiten die in de komende periode op het programma staan. Naast het clubblad is onze website een belangrijk intermediair om als clublid op de hoogte te blijven van actuele zaken, het laatste nieuws en alles wat de leden bezig houdt via het forum.

Onze (rij) meetings staan bol van de activiteiten en verrassingen. Maar er zijn ook technische meetings of meetings waar u lekker kunt golfen. In ieder geval: u ontmoet steeds weer nieuwe Spitfire- en GT6-vrienden. Dus...eigenlijk kunt u als eigenaar van een Spitfire of GT6 niet buiten de Triumph Spitfire Club. Voor de contributie van € 42,50 per jaar hoeft u het niet te laten en u geniet gelijk van de vele voordelen die de club u biedt, ontvangt u het clubblad en maakt u deel uit van een leuke en actieve groep mensen die met enthousiasme deze sportwagens behouden voor de toekomst en vele activiteiten hierom heen organiseren. Kijk voor meer info op : www.spitfire.nl