The Dutch National Triumph Day

 

27e keer “The Dutch National Triumph Day”

De laatste DNTD dateert alweer uit 2019. Helaas heeft Covid pandemie de laatste 2 jaren roet in het eten gegooid, waardoor het niet mogelijk was om met de gezamenlijke Triumph Clubs het inmiddels bekende, prachtige, en gezelligste evenement door te kunnen laten gaan. Vanuit de deelnemende clubs heten wij jullie een warm WELKOM.

De gezamenlijke clubs zijn dit jaar, Club Triumph Holland, STAG Club Nederland, TR Club Holland en de Triumph Spitfire Club. Na enkele vergaderingen, begin 2022, werd het al snel duidelijk dat de DNTD 2022 kon doorgaan. Echter onze bekende, mooie en passende omgeving in Doorn zat in een overname traject waardoor wij in een snel tempo moesten schakelen naar een nieuwe locatie.

Op 10 juli 2022 zal dan eindelijk voor de 27e keer “The Dutch National Triumph Day” worden georganiseerd en deze wordt gehouden op een nieuwe locatie, namelijk “Boerengoed” in Enspijk. Net als in voorgaande jaren is dit een uitgelezen mogelijkheid om met uw Triumph in een passend omgeving van Engels erfgoed te komen genieten.

De locatie ligt aan de Hoevenseweg 5, 4157 JB in Enspijk. Vlakbij de A15 en A2. Het terrein is 10.00 tot 17.00 uur geopend; de DNTD 2022 begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.30 uur.

 

Over de invulling van DNTD 2022 waren wij als Clubs snel eens.  “ Een meeting waarin de Triumph ’s  ( en Standards ) centraal staan maar ook in het ontmoeten en in gesprek gaan met elkaar na 2 lange jaren van afwezigheid. Daar leent deze locatie in Enspijk zich namelijk erg goed voor. Gezelligheid, ontmoeten, weerzien en sfeer zal voorop staan. Maar ook bij deze 27ste editie gaat het nog steeds om onze Triumph ’s te zien en te laten zien. Daarnaast zijn er op de DNTD 2022 ook diverse onderdelen leveranciers, allerhande stands met lifestyle artikelen, modelauto’s boeken, auto instrumenten en andere zaken aanwezig. Dus voor partners en zelfs voor het hele gezin,  is de DNTD 2022 het bezoeken ruimschoots waard.

Tijdens deze 27ste editie is er een gelegenheid tot het afstellen van de carburateurs van een Triumph bij de stand van de bekende specialist Speed Centre Geldermalsen. Aan het afstellen zijn geen verdere kosten verbonden, maar graag even opgeven bij hun stand…want VOL = VOL. Verder zijn er van elke Clubs ook leden van de Technische Commissies aanwezig, waarin dus geen enkel technisch probleem onopgelost kan blijven. Zoals gezegd draait het dit jaar om de sfeer en het elkaar ontmoeten, en natuurlijk bewondering van elkaars Triumph ‘s, want alleen samen kunnen wij er een geslaagd evenement van maken. Namens ons hopen wij samen met jullie een mooie dag te beleven.

Entree:

De entreekosten voor leden van een Triumph-club bedragen slechts € 10,00 per auto. Ongeacht het aantal inzittenden. Overige bezoekers betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen een informatietasje met een fraai DNTD rally schildje, een programmaboekje en diverse goodies.

 

Concours

Het jureren van het DNTD 2022 concours zal dit jaar net zo zijn als in 2019.

De deelnemende Triumph ’s zullen worden beoordeeld door de aanwezige DNTD bezoekers, de zogeheten publieksjury: jullie dus. Jullie gaan bepalen en oordelen wie in jullie ogen de ongetwijfeld mooiste Triumph is en heeft.  Alle Triumph ‘s ( en Standards) doen dit jaar mee en aanmelden hoeft dus niet. Wij hopen dat jullie de geringe moeite willen nemen om een eenvoudig formulier in te vullen en dat formulier willen inleveren bij de Informatiestand. De jurerende DNTD-bezoekers hoeven alleen maar hun voorkeur te geven voor de 1, 2 en 3 aan te geven, door middel van het invullen van het type Triumph, en het nummer dat elke Triumph heeft. Een kleine toelichting bij de voorkeur van nummer 1 wordt op prijs gesteld. Jullie kunnen dus de hele dag jureren tot 14.30 uur. De uitslag en prijsuitreiking volgt om +/- 15.45 uur na het tellen van de stemmen…… ( De nummer 1 zal tevens de winnaar zijn  van de “Best of the Show” , de inmiddels felbegeerde wisselbeker voor de mooiste Triumph van Nederland…..indien dit te achterhalen is) Ook heeft elk programma een uniek lotnummer staan op de achterkant. Na de prijsuitreiking Concours volgt hiervan de trekking met drie mooie prijzen beschikbaar gesteld door de deelnemende Triumph Clubs en/of hun leden.

 

Voor commerciele partijen:

Klik op deze link: kijk op de speciale pagina

 

 

Hoofdsponsors voor de DNTD 2022 zijn :

ER Classics
Kuiper verzekeringen
Nico Baas